namemodels
Catalogus modellen

Catalogus modellen 

Catalogus modellen zijn modellen die in tijdschriften, catalogi of bedrijfsbladen de mooiste mode presenteren. Catalogus modellen kunnen erg van elkaar verschillen qua kleding maten, wat ze wel gemeen moeten hebben is een mooie huid en een gezonde uitstraling. Verder is het essentieel om mooie en witte tanden te hebben. Wanneer een model geen mooie tanden heeft, wordt ze minder snel aangenomen. Catalogus modellen hoeven niet te dun te zijn, ze moeten een normaal gewicht hebben. Het is belangrijk voor een catalogus model dat ze haar maten precies weet. Opdrachtgevers vragen er namelijk gelijk naar, omdat ze modellen zoeken die mooi in de kleding passen.

Catalogus model naar uw wens

Catalogus modellen hebben geluk als ze aan de behoeftes van de opdrachtgevers voldoen. Wanneer er wordt gezocht naar een catalogus model voor bijvoorbeeld een nieuwe zomer collectie met strand spullen, dan zijn opdrachtgevers op zoek naar een model met een beach-look met een mooie bruine huid en blonde lichte haarplukken. Opdrachtgevers willen altijd een catalogus model die het meest geschikt is voor de opdracht en het beste bij de doelgroep past.
Vaak kiezen opdrachtgevers ervoor om hetzelfde model terug te laten komen voor het presenteren van hun catalogus. Denk aan de H&M catalogus, vaak zie je daar hetzelfde model voor verschillende seizoenen poseren. Hiermee wilt het bedrijf vertrouwen bij consumenten opbouwen.

Digitale catalogus of printwerk

Catalogus modellen kunnen zowel voor gedrukt printwerk als online printwerk poseren. Doordat online marketing de laatste tijd is toegenomen, kiezen opdrachtgevers steeds vaker om de catalogus digitaal naar zijn klanten te versturen. 

Wilt u graag een catalogus model inhuren voor uw nieuwe kledingcollectie? Klik hier voor meer informatie. 

Ben jij fotogeniek en lijkt het je leuk om een catalogus model te worden? Klik hier voor meer informatie. 
 

Terug naar overzicht