namemodels
Lingeriemodellen

Lingerie modellen

Lingeriemodellen beschikken over een zeer goed figuur met de juiste maten en goede looks. Fashion modellen en fotomodellen kunnen ook als lingerie modellen worden ingezet, alleen zijn lingeriemodellen vaker gespierder, hebben ze smallere maar rondere heupen en ze hebben vaak grotere borsten. Lingeriemodellen zijn geen naaktmodellen. De leeftijd om een lingeriemodellen te kunnen worden begint vanaf 18 jaar.

Zelfvertrouwen en durven

Tijdens een lingeriefotoshoot dient het lingeriemodel zelfvertrouwen te hebben en mag ze dus niet verlegen zijn. Voor een opdrachtgever kan het namelijk vervelend zijn als een lingeriemodel erg verlegen is en geen verschillende poses of houdingen aan durft te nemen. Dit kan voor ongemakkelijke situaties zorgen, waardoor de foto's uiteindelijk minder mooi uitkomen. Ook moet een lingeriemodel tijdens een fashion show zelfvertrouwen uitstralen. Denk bijvoorbeeld aan de modeshows van Victoria Secret, deze modellen stralen zelfvertrouwen uit en brengen de lingerie goed aan het publiek over. Lingeriemodellen moeten trots op hun lichaam zijn en stevig in hun schoenen staan.

Voordeel voor u als opdrachtgever

Bent u op zoek naar een lingeriemodel of meerdere lingeriemodellen? Lingeriemodellen die bij ons ingeschreven staan, zijn professionele modellen die uw nieuwe lingerielijn of uw collectie van badkleding optimaal promoten. Lingeriemodellen hebben een perfect figuur en zijn gespecialiseerd in het showen van badkleding en ondergoed mode. Ze kunnen als het ware als beste nieuwe items van de collectie aan consumenten tonen en promoten. Hierdoor wordt uw collectie sneller gewild bij de consument. 

Zoekt u een lingeriemodel die uw lingerie of badkleding optimaal naar voren laat komen? Klik hier voor meer informatie. 

Beschik je over een goed figuur, de juiste maten en wil je graag een lingeriemodel worden? Klik hier voor meer informatie om een lingeriemodel te worden. 

Terug naar overzicht