namemodels
Plus size modellen

Plus size modellen 

Tegenwoordig willen opdrachtgevers niet alleen maar modellen met een klein maatje, maar ze zijn ook op zoek naar modellen die wat meer vrouwelijke vormen hebben: plus size modellen Plus size modellen zijn modellen met een maatje meer en worden ook wel volslanke modellen genoemd. Vaak zijn de maten van een plus size vrouwelijke model  tussen 40 en 46. Het lichaam dient verder in een mooie verhouding te zijn en de vrouw moet een minimale lengte hebben van 1,74 meter. Verder zijn natuurlijke mooie haren, een gezonde huid, witte tanden en een leuke uitstraling belangrijk voor deze modellen. De mannelijke plus size modellen moeten minimaal maat 56 hebben en dienen minstens 1,85 meter te zijn. 

Winkelketens kiezen vaker voor plus size modellen 

Plus size modellen worden steeds vaker ingehuurd in de modellen wereld. Door een plus size model in te huren, willen adverteerders dichter bij de lezers komen te staan. Met plus size modellen willen ze een realistische wereld schetsen, want niet iedereen heeft maatje 34. Ze willen niet alleen maar magere of slanke modellen in hun modellenbestand hebben, dit is namelijk niet realistisch. Ook modellenbureaus willen laten zien dat niet iedereen per se dun hoeft te zijn om een model te kunnen worden. Grote winkelketens als H&M, Cosmo Girl, Vogue en Marie Claire hebben allemaal voor hun campagne een plus size model gebruikt.

Een model met een maatje meer

Bent u op zoek naar een plus size model? Wilt u een model met een maatje meer en met wat rondingen? Wij hebben voor u leuke en spontane plus size modellen met zelfvertrouwen in ons modellenbestand. Onze plus size modellen zijn inzetbaar voor commercials, advertenties, fotoshoots en uiteraard om grotere maten kleding te showen. 

Bent u opzoek naar een plus size model? Klik hier voor meer informatie.

Kom je in aanmerking voor de bovengenoemde eisen en wil je graag een plus size model worden? Klik dan hier voor meer informatie

Terug naar overzicht