namemodels
Fashion modellen

Fashion modellen

Fashion modellen zijn modellen met een lengte tussen de 1,76 meter en 1,81 meter. Verder hebben ze een maat tussen 34-36. Fashion modellen kunnen geboekt worden voor catwalkshows en fotoshoots. Fashion modellen beschikken niet alleen over een fashionable look, een mooie uitstraling en goede looptechniek, maar ze weten ook hoe ze zich het beste kunnen presteren. De manier van kijken en een perfecte houding zijn aspecten waar een model over moet beschikken. Fashion modellen beginnen vaak op een jongere leeftijd al met modellenwerk, populair is om op 14 jarige leeftijd al te beginnen met modellenwerk. Hierdoor kan vanaf jongs af aan ervaring op gedaan worden en kan er een goed model portfolio opgebouwd worden. 

Een fashion model voor de promotie van nieuwe kledingcollectie

Wanneer een kledingwinkel of kledingmerk de nieuwe collectie aan de consument wilt showen op de catwalk, is een mooi model een must. Een fashion model heeft catwalktraining gevolgd en beschikt over goede looptechniek. De beste manier om kleding aan de consument te laten zien is door een model het op de juiste manier te laten dragen. Fashion modellen kunnen dit op een leuke, mooie en toch professionele manier aan de kijkers showen. Een model kan bijvoorbeeld een mooie lange jurk zo optimaal mogelijk laten zien op de catwalk, waardoor de kijkers makkelijker geïnteresseerd worden. Wanneer dezelfde jurk alleen in de winkel hangt, bestaat er een kans dat de jurk niet gezien zal worden. 

Kies voor een fashion model!

Fashion modellen laten de kleding van een merk of winkel optimaal naar voren komen. Hiermee bereikt u als bedrijf of organisatie het doel om een nieuwe collectie of de nieuwe producten zo goed mogelijk te promoten. Neem gerust contact met ons op en zorg dat uw producten beter verkocht worden!

Wilt u graag een fashion model boeken? Klik hier voor meer informatie

Wil je graag een fashion model worden? Klik hier voor meer informatie

Terug naar overzicht