namemodels
Fotomodellen

Fotomodellen

Fotomodellen hebben een leuke en vriendelijke uitstraling, zijn erg fotogeniek en staan graag voor de camera. Ten opzichte van fashion modellen hoeven fotomodellen tegenwoordig niet meer zo lang te zijn en hoeven ze ook niet perse mooi slank te zijn. Sommige fotomodellen kunnen zelfs in het dagelijks leven minder mooi zijn, dan op de foto. Op de foto's zijn ze mooi en professioneel afgebeeld, doordat ze fotogeniek zijn. 

Verschillende fotomodellen looks

De laatste tijd zijn fotomodellen met aparte looks erg populair en is er veel vraag naar. Denk hierbij aan een wipneus, een spleetje tussen de tanden (Lara Stone), flap oren of forse wenkbrauwen (Cara Delevingne), rood haar, modellen met sproeten of modellen met moedervlekken. Aan een fotomodel zitten dus minder eisen dan aan een fashion model, maar het werken als fotomodel vereist wel veel professionaliteit. Fotomodellen kunnen voor verschillende opdrachten worden ingezet, denk hierbij aan een reclame van een tandpasta of een advertentie van een bepaald merk in de Vogue. Fotomodellen moeten zich dus altijd kunnen transformeren en zich aan de opdracht kunnen aanpassen. Bij iedere opdracht moeten fotomodellen diverse gezichtsuitdrukkingen maken en verschillende poses en houdingen aanhouden. Werken als fotomodel is dus erg leuk maar vereist veel discipline en een professionele houding.

Kies uw eigen fotomodel

Zoekt u een fotomodel voor uw advertentie, billboardcampagne of voor een reclamespotje? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Een fotomodel is na een advertentie, campagne of reclame wel het beeld van uw bedrijf en hij/zij toont de producten waar u voor staat, daarom vinden wij het belangrijk goede modellen aan te bieden. Vraag ons gerust naar onze modellen en kies uw 'geschikte' fotomodel. 

Wilt u graag een fotomodel boeken? Klik hier voor meer informatie

Wil je graag een fotomodel worden? Klik hier voor meer informatie

Terug naar overzicht