namemodels
Glamour modellen

Glamour modellen

Glamour modellen zijn erg mooie modellen, met ronde heupen en volle borsten. Ze beschikken over veel schoonheid en ze hebben een sterke aantrekkingskracht. Het doel van een glamour model is dan ook om sexy en uitdagend te poseren. Dit kan in een glamoureuze jurk, in lingerie, in badkleding of helemaal naakt. Glamour modellen beslissen echter zelf of ze naakt of niet naakt willen poseren, dat is hun eigen keuze. Glamour modellen dienen tenminste leeftijd van 18 jaar hebben.

Aantrekkelijke modellen met veel zelfvertrouwen

Een aantal beroemde modellen zijn Marilyn Monroe en Dita Von Teese. Dit zijn erg mooie vrouwen die veel zelfvertrouwen uitstralen en een sex-appel hebben. Glamour modellen kunnen poseren voor kalenders, tijdschriften, mannenbladen, muziekvideo's of lingerie-campagnes. Zoals al eerder beschreven, kunnen glamour modellen zelf kiezen of ze naakt of niet naakt willen poseren. Wel is het zo dat, wanneer een glamour model bereid is om meer soorten binnen dit modellenwerk uit te voeren, ze waarschijnlijk vaker door de opdrachtgevers wordt ingehuurd.

Glamour model boeken voor uw campagne

Als glamour model moet je een leuke persoonlijkheid hebben, maar ook heel erg zelfverzekerd en open-minded zijn. Je moet je durven openstellen aan de opdrachtgever en je moet veel poses aan durven nemen. Glamour modellen zijn vaak vrouwen met sterke persoonlijkheid die weten wat ze willen, dit is voor opdrachtgevers positief!

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk glamour model voor uw campagne? Klik hier voor meer informatie over het boeken van een glamour model. 

Wil je graag een glamour model worden en ben je 18 jaar of ouder? Klik hier voor meer informatie om een glamour model te worden. 
 

Terug naar overzicht