namemodels
Sport- en body modellen

Sport- en body modellen

Sport- en body modellen zijn modellen met een gespierd en afgetraind lichaam. Er zijn verder geen eisen voor sport- of body modellen, het maakt niet uit of ze klein of lang zijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat ze verder in een goede vorm zijn. Sport- en body modellen worden internationaal ook wel fitness modellen genoemd. 

Waar moet je op letten om een fitness model te worden?

Sport- en body modellen hebben een gezonder lichaam in tegenstelling tot fashion modellen. Ze hebben een mooie atletische lichaamsbouw en beschikken over een goede conditie. Fitness modellen moeten regelmatig trainen om er goed en gespierd uit te blijven zien, omdat hun lichaam hun inkomstenbron is. Ze zijn minstens een uur per dag in de sportschool te vinden om een combinatie van cardio- en krachttrainingen te doen. Tevens moeten ze erg goed letten op hun voedingspatroon. Hun dieet bestaat uit onder andere magere eiwitten, groenten, fruit en volle granen. Ze moeten dus heel veel aandacht besteden om fit te blijven. 

Kies uw eigen sport- en body model 

Sportmodellen kunnen worden ingezet voor reclamespotjes of fotoshoots voor sportkleding,    zwem- en onderkleding, voedingsmiddelen of huidverzorging. Sport- en body modellen kunnen zowel mannen als vrouwen zijn. Het is dus aan de opdrachtgevers naar welk fitness model ze op zoek zijn en waar hun voorkeur ligt. 

Bent u opzoek naar een sport- en body model? Klik hier voor meer informatie over het boeken. 

Hou jij van sport, heb je een afgetraind lichaam en wil je graag fitness model worden? Klik hier voor meer informatie.  

Terug naar overzicht